BeAware-Banner
High-DPI (retina) logo
Сексуален тормоз на работното място
Предотвратяване | Сенсибилизация | Професионализъм

#3 Януари 2021

Какво се е случило досега?

Въпреки настоящата ситуация, ние поддържаме нашата мотивация и доброто международно сътрудничество. От 10 до 12ноември 2020 г. се проведе онлайн среща на партньорите по проекта. Заедно като екип обсъдихме как да се справим с предизвикателствата и какви стъпки ще предприемем след това.
По време на последното заседание на проекта бяха фокусирани темите за анализ на риска, препоръки за политиката и разпространение и популяризиране на проекта Be Aware.
videokonferenz

Безплатен курс за електронно обучение

Разработихме безплатно електронно обучение, където можете да получите интерактивно основни познания за сексуалния тормоз, законодателството относно тази тема, както и практически съвети за справяне със сексуалния тормоз на работното място.

На нашата начална страница можете да получите достъп до нашето безплатно онлайн обучение, което може да се направи на английски, испански, български, турски, литовски или немски език.



Какво казва един участник за електронното обучение

"Електронното обучение ми даде добър преглед на темата за сексуалния тормоз на работното място. Успях да приложа знанието веднага, като запълних вълнуващи викторини. Бях в състояние да се научат много и бих препоръчал на всеки!".

Как да станем a Be Aware Наставник

Екипът на Знайте се подготвя да внедри обучение лице в лице за съответните хора, за да укрепи своите компетенции за справяне със сексуалния тормоз на работното място. След обучението по ПОО участниците стават така наречените "Имайте наставници" ( Имайте предвид). Наставниците Имайте предвид са снабдени с полезни материали, инструменти и методи. Те са чувствителни към причините и предизвикателствата на сексуалния тормоз на работното място и са информирани за техния обхват на действие.

Техните компетенции в борбата със сексуалния тормоз на работното място се увеличават.

Ние сме и в LinkedIn

Be Aware сега е активен в LinkedIn. Новини и актуализации за дейностите на проекта са споделени там. Бъдете информирани на този линк:

Следващи стъпки

Подготвя се ръководство за прехвърляне. Това ръководство ще предостави насоки как да се избегнат типичните пречки пред ученето на добри практики. Тя се основава на проекта Be Aware и неговия уникален опит в трансфера на знания между пет партньори по проекта, които имат опит в областта на превенцията на сексуалния тормоз.
happy-new-year-beaware

Честита нова година!

Екипът на проекта " Be Aware " ви пожелава щастлива и здравословна Нова Година 2021!

Be Aware

Партньорски организации

frauen-im-brennpunkt

Frauen im Brennpunkt

Austria
www.fib.at
gender-alternatives-foundation

Gender Alternative Foundation

Bulgaria
https://genderalternatives.org/
magenta-consultoria

Magenta Consultoria S.L.U.

Spain
https://magentaconsultoria.com
Samsun Aile ve Sosyal Politikalar II Müdürlügü

Samsun Ail eve Sosyal Politikalar II Müdürlügü

Turkey
https://ailevecalisma.gov.tr
Social Innovation Fund

Social Innovation Fund

Lithuania
https://www.lpf.lt
EU-Logo-Erasmus-plus
The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.
facebook